CRUISE PÅ DONAU

Det er stadig flere skandinaver som oppdager at det er mulig å ta et elvecruise gjennom hele Øst-Europa. Enten man starter i Amsterdam, Budapest, Praha eller Wien, så ender disse cruisene opp i Romania og man får oppleve Bucuresti og Constanta i tillegg til landskapet langs Donau. 
Det er tradisjonelt amerikanerne som har vært markedet for disse cruisene, og derfor er mange av tilbudene formidlet gjennom byråer i USA. Men de siste to årene har det europeiske markedet økt betydelig, og flere europeiske byråer tilbyr nå elevcruise av ulik lengde; - de fleste på 13 – 14 dager. Det mest praktiske for skandinaver vil være å starte cruiset i Budapest eller Wien, men alt avhenger av tiden man har til rådighet. For tid må man ha; disse cruisene er tilbakelente og småslumrende uten å være kjedelige, - sier de som har deltatt. Båtene er lange og lave, beregnet for farvannene de seiler i. 
image Prismessig er elvecruise på Donau ikke så dyrt som man kanskje kunne tenke seg, uten at de dermed er direkte billige. Men du har mulighet til å velge standard og da er det lugaren som avgjør. 
Fellesarealene om bord er de samme. Selskapene har familie - , standard - og luksuspakker. Mange har også last-minute-tilbud, og disse restplasssene er svært rimelige. Et cruise på rundt 10 dager vil koste fra 500 EUR til 1100 EUR pr person. Da er alle måltider om bord inkludert. 
Alle båtene har restaurant, felles oppholdsrom, bar,soldekk, suvenirbutikk, klesvasktjeneste og uttak for strøm til elektriske apparater og laptops. Antallet lugarer varierer fra 80 – 100 og alle har eget bad med dusj, telefon, TV, safe og hårtørrer. De dyreste lugarene har store gulvgående vinduer som kan åpnes, alle andre lugarer vanlige vinduer som kan åpnes. Siden det ikke er så mange passasjerer om bord, blir man også godt kjent med alle som deltar på cruiset.
Aktuelle linker:
CRUISE


Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015