KONTAKT


EPOST ER BEST
Du kontakter Romaniareiser.com best ved å sende en epost til |:romaniareiser@gmail.com . Du vil få svar innen 12 timer på vanlige virkedager. Du kan skrive på skandinaviske språk, engelsk, tysk eller rumensk.
Du kan også skrive til Romaniareiser ved å bruke direkteskjemaet på siderammen til venstre, merket kontaktskjema
OVERNATTING | HOTELLER: Vi kan tipse deg om passende hotelller som du kan booke online og som du ikke finner på de store internasjonale booking-sitene.

PAKKETURER, GRUPPEREISER, TEMATURER OG TUROPPLEGG : Vi sender din henvendelse videre til et reisebyrå vi mener kan oppfylle din ønsker på best mulig måte og som andre turister har gitt god omtale. Reisebyrået vil deretter ta kontakt med deg. Husk å gi eksakte opplysninger til oss så byrået kan svare korrekt på behovet du har.

JAKT OG FISKE: Vi sender deg videre til byråer i det området som er aktuelt. Jaktarrangører er svært dyre, også i Romania.
TRANSPORT FRA FLYPLASSER | Vi har mange henvendelser om privattransport fra flyplasser:  Vi setter deg i forbindelse med sjåfører eller firma som yter slike tjenester med pris de sier de vil ha for transporten. Her må du oppgi ditt telefonnummer og du vil også få transportørens telefonnummer til gjengjeld. DU må selvfølgelig angi sted, tid og antall personer for transportbehovet. 
Når dette er sagt er det mange gode forbindelser med busser og tog i Romania. Og du kan kjøpe billettene online. Det er garantert billigere om man kun er en eller to på reisen. Vi veileder deg i dette om det trengs. En rekke private togselskap er også aktive i Romania, - og mange kjenner ikke til disse rutene.
TOLK / GUIDE: Vi kan guide og tolke mot avtalt godgjørelse i hvert tilfelle


mersi
Vi er Norges største norskspråklige infosite om Romania som en spennende og annerledes destinasjon. Spør oss, vi bor i landet. Og vet vi ikke umiddelbart svaret, vet vi noen som vet.
VELKOMMEN TIL ROMANIA ! DETTE LANDET ER EN REISE VERDT. Rumenerne selv sier: “ Kom som en gjest, dra som en venn! “

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015