SATURN

 

image

Badebyen Saturn er egentlig en del av Mangalia by, en forlengelse som våkner til fullt liv om sommeren. Man promenerer lett fra Mangalia sentrum til sentrum i Saturn på 20 minutter, og det er butikker og barer underveis. Fra utkanten av Saturn går det også et traktortog til sentrum av Saturn, til Venus, Jupiter og helt opp til Neptun- Olimp om sommeren. Året rundt går det minibusser hvert kvarter dagtid fra sentrum av Mangalia og til Saturn og Neptun. Disse bussene er merket "local".

image

Saturn er vakker, trivelig, rolig og tilbakelent - og er vår favorittbadeby om sommeren. Hvorfor? Kanskje mest fordi den er en del av Romanias vakreste kystby Mangalia, men også fordi alt er billig og ryddig her. Området er også velsignet med flere koselige svømmebassenganlegg. De to største er ved Hotel Balada og Hotel Cleopatra. Det siste hotellet er nyrenovert og har fåttt 4 stjerner i boka. Svømmeanlegget åpnet for et par sesonger siden og er veldig vellykket i bakkene ned mot Svartehavet. Har du unger er Balada - anlegget også et alternativ, men her er det ofte mer folksomt.

Saturn har butikker, marked, restauranter og barer i alle kategorier. En bowlebane og en idrettshall finnes også. Stranda mellom Saturn og Venus huser ofte sirkustelt og MC-treff om sommeren. På andre siden av veien ligger noen små innsjøer og gjør idyllen komplett.

image

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015