JUPITER

JUPITER er mer en betegnelse på et ferieområde enn en egen badeby. Jupiter har rundt 15 hoteller og ligger mellom havet og Comorova - skogen. Med campingplassen medregnet har stedet en kapasitet på 3000 gjester pr døgn. Campingplassen i Jupiter er en av den rumenske Svarthavskystens største og beste.

image
Siden området ligger rett sør for Neptun og nord for Cap Aurora, henger området i hop med disse i begge ender. Men skilt forteller når man er hvor hvis man kommer med bil.

Fornøyelsesmessig kan et opphold i Jupiter kombineres med tilbudene i Neptun. - man kan gå dit på 15 minutter eller ta traktortogene som transporterer turister langs alle badebyene i Mangalia kommune sommerstid.

Som nevnt over; et første inntrykk av Jupiter er at dette er et litt større, populært campingområde, men ved nærmere ettersyn er Jupiter langt mer. Rundt den lille innsjøen Tismana ligger en ferielandsby, her er det et sommerteater, en kino, en idrettsplass, en bowlehall og en stor ferieklubb med barservice plassert rett på stranda som opitimistisk har blitt døpt Paradise Club. Skulle du like minigolf, er det flere muligheter i skogkanten. Prisene på de ulike aktivitetene er svært lave.

Som ellers på den rumenske riviera renoveres det også i Jupiter. Nye hoteller kommer og de gamle pusses opp. Likevel må man si at oppussinga ikke er like gjennomført her som i de andre badebyene. Jupiters mest kjente hotell er uten tvil MAJESTIC siden tv-show sendes herfra sommerstid.

Kart over Jupiter og Cap Aurora | Link |

LINK HOTEL MAJESTIC JUPITER

image

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015