FERIETIPS ROMANIA: PARADISUL ACVATIC BRASOV

image

Romania har over dusinet store badeland plassert i ulike byer som Constanta og Bucuresti, med badelandet PARADISUL ACVATIC I BRASOV er klart det mest vellykkede, også fordi det store formatet baserer seg på tilbud året rundt. De andre store badelandene baserer seg kun på sommersesongen, de som holder åpent om vinteren er mer store elegante bassenger, og ikke badeland. ACVATIC fordobler arealet sitt sommerstid, men inneaktivitetene er mange og store nok til å lokke til seg mange badende også i den kalde sesongen. BRASOV i seg selv er en vakker turistby med tusenvis av besøkende året rundt, med mange severdigheter. PARADISUL ACVATIC er et moderne pluss i denne rekken av trekkplaster.

image

ACVATIC har et vinterprogram fra 11 om morningen til 22 om kvelden tirsdager, onsdager og torsdager, et begrenset program mandager og er åpen fra 10 til 22 i weekenden. Sommerprogrammet er det samme, men åpningstida i weekenden er kl 09. Prsien for en hel dag er 55 ron for voksen og 25 for barn, med reduksjoner til det halv hvis du bare vil oppholde deg to timer i badelandet. Dette timestilbudet gjelder ikke om sommeren. Man kan også kjøpe abonnement for hele eller halve året, eller en måned. Badelandet har vannsklier og basseng med springbrett. Andre tilbud i badelandet er massasje, skjønnhetssalong, treningsstudio ,eget barneområde, solsenger, hydromassasje og fotball. Det arrangeres også svømmekurs kontinuerlig og man kan leie deler av komplekset til private festligheter. Mange har bryllupsfesten sin i badelandet, Konserter holdes i sommersesongen.Restaurant og bar finnes inne, ute om sommeren flere uteterasser med servering.

PARADISUL ACVATIC i Brasov er en suksess som lokalbefolkningen er stolte av. Folks eneste innvending er prisene som for en rumensk familie er høye. Badelandet er likevel meget godt besøkt og standardnivå og tilbud forsvarer prisen på inngangsbillettene.

image

Nettside: http://www.paradisulacvatic.ro/en/

Om byen Brasov fra oss | http://reisetipsromania.blogspot.ro/2013/08/brasov-romanias-vakreste-storby.html

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015