Tips | ONLINE BILLETTER OG INFO KONSERTER | EVENTS ROMANIA

ONLINETICKETS

Romania har en rekke nettsteder som selger billetter og gir info om store konserter og arrangementer rundt om i landet og Bucuresti. RR.com har tatt en kort vurdering av de mest kjente. Systemet fungerer bra ut fra våre erfaringer. Unntaket er hvis du vil bytte eller annulere billettene. Det første er meget komplisert og de siste i prakis nær umulig. Så kjøper man billetter online bør man være ganske sikker på at tid og sted er rett og passer. Enkelte megakonserter selges kun på utvalgte tjenester.

TJENESTE VURDERING BILLETTER
www.port.ro

image
Etter vår mening den mest sammensatte og oversiktlige siten om alt som skjer i Romania, inkludert TV, teater og sport, i tilleggt il de store konsertene. Også en av de eldste entertainmentguidene online i Romania. Man sendes videre til steder som selger billetter ved å klikke billettalternativet.  Flere salgstjenester listes.
www.eventim.ro
image
De største konsertene er listet. Oversiktlig og grei. Brukt av mange arrangører og linkes av flere online aviser og nyhetsmedia. Megakonserter selges ofte her. Direkte billettsalg online
www.myticket.ro
image
Konserter, show og sportsbegivenheter. Grei og oversiktlig. Megakonserter selges ofte via denne tjenesten. Direkte billettsalg online.
www.metropotam.ro

image
En ren infosite om alt som skjer i Bucuresti. Fått mange rosende omtaler i pressen for sine oppdaterte artikler, men er siste halvåret rammet av en overdose pop-up reklame. Kun info.
www.easytickets.ro

image
En nyere site med billettsalg til konserter og mindre klubber med livemusikk. Ikke alle store konserter listet. Direkte billettsalg online.
www.vreaubilet.ro

image
Konsertguide og billetter til de fleste store arrangementer. Inkluderer mange store arrangører. Bra. Direkte billettsalg online.
www.events.ro
image
Ren infoguide om hva som skjer, mest sesongbetonte aktiviteter. Ikke billettsalg.
www.bilete.ro

image
En klassiker innen online billettsalg. Alle store konserter og arrangementer. Bra. Direkte billettsalg online-

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015