Bucuresti har blitt Europas wellness–hovedstad

THERMEeee

THERME BUCURESTI åpnet 14 januar 2016 og er Europas største wellness-senter. Senteret er delt inn i tre hovedområder. GALAXY - for alle, men spesielt barnefamilier. Et badeland i megaklassen med mange aktiviteter, inkludert bølgebassenger. THE PALM - for voksne som vil slappe av, områdets største bassenger med botanisk hage. Her har ingen barn under 16 år adgang uten i følge med foreldre. ELYSIUM - en luksusspa med ulike tilbud. Vanntemperaturen er 33 grader og lufttemperaturen som en rumensk sommer.

Alle besøkende utstyres med at armband med datachips. Dette låser opp og igjen din oppbevaringsboks ( det finnes 4000 av dem ) og åpner og lukker også omkledningsrommet med dusj du velger. Oppbevaringsboksen har stikkontakt eller wifilader for mobiletelefon som du kan legge igjen der. Omkledningsrommet har dusjkabinett, varmevifte,hårtørrer og speil. Hvis du glemmer igjen noe i dusj og omkledningsrommet, vil døren ikke åpne seg før du har tatt med deg alt.

Hvordan dette fungerer ser du på denne videoen | https://youtu.be/NC__wUMt0Ws

Hvis du vil flytte deg fra et spaområde til et annet betaler du et tillegg som registreres på armbåndet ditt og du betaler tillegget ved utgangen. Det samme hvis du inntar mat eller drikke i noen av barene eller restaurantene i alle sonene. Forbruket registeres på armbåndet og du betaler når du drar.

THERME BUCURESTI har 1800 parkeringsplasser  og er dermed Romanias største parkeringsplass.  Med alle plantene og palmene som inngår i senterets tørre områder er også THERME BUCURESTI blitt Romanias største botaniske hage uten at de reklamerer som dette. THERME BUCURESTI kan ta imot 4000 gjester samtidig. Inneområdene dekker et areal på 30000 kvm. THERME BUCURESTI har kostet rundt 50 millioner euro og det forventes rundt en million gjester i året.

WEBSIDE | https://therme.ro/ |

Mer om de ulike områdene i en seinere omtale. | RED

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015