BUSTENI

En skilandsby med 15 hoteller gjemt i en furuskog. Et skisenter som tilbyr bakker for nybegynnere og litt viderekomne. Ligger i Prahovadalen. Busteni er nabobyen til Sinaia. Et rent feriested på toppen av en liten landsby. Søvnig aktivitet om sommeren, men likevel en del gjester på hotellene. Gondolbaner frakter deg rett opp de bratte fjellsidene. Stengt hvis det blåser mye. Busteni er et senter for rumenske klatrere om sommeren. Ligger i Prahovadalen. Det mest populære utgangspunktet for besøk i Bucegifjellene - sammen med Sinaia.

image

Ei mil sør for Predeal på veien mellom Sinaia og Brasov ligger den lille trivelige byen Busteni. Det er en markedsby som ligger trengt inne mellom de store fjelltoppene Caramain på 2284 meter og Costila på 2490 meter. Et sett av klipper omgir byen. Busteni er sammen med Sinaia utgangspunkt for noen av de mest spektakulære utfluktene man kan gjøre i Romania. Busteni er alle rumenske fjellklatreres hovedbase når de skal utforske Karpatene.

Korset på en av fjelltoppene er et landemerke i området og det ser korset både fra bilen og toget hvis du er på vei fra Bucuresti til Brasov.Det meste i Busteni er innrettet mot turisme – året rundt. Her er gode hoteller, nye pensjonater, markeder, turistkontor, barer, utstyrsbutikker og også et redningssenter hvis ulykker skulle skje i fjellene. Busteni har en taubane som bringer deg til toppene på et kvarter.

Nettlinker : http://www.busteni.8k.com

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015