VASLUI

image

Vaslui er med sine rundt 70000 innbyggere administasjonsbyen for fylket Vaslui. På 1400-tallet erobret tatarene Moldavia og byen ble brent ned.

Byen har Romanis største arbeidsledighet med 15%. Fattigdom og sosial nød er åpenbart knyttet til dette faktum. Derfor har byen også vært endestasjon for mange internasjonale straks - hjelpetiltak.

Området rundt byen er flatt og preget av tradisjonelt landbruk, mens byen har en blanding av offentlige stalinistiske bygninger og noen få kirker som har overlevd tidens tann. Det ville være en sterk overdrivelse å si at Vaslui er en vakker by, men menneskene i byen er åpne og gjestfrie. Tross de sosiale problemene har byen flere diskoteker og klubber, spisesteder og en standhaftig tro på framtida.

Byen har fem hoteller som du kan søke på www.tourneo.ro

PÅ WEB:

Media om Romania

www.romaniareiser.com

www.romaniareiser.com
Mangalia

Therme Bucuresti

GURA PORTITEI ROMANIA

GURA PORTITEI ROMANIA
Det rumenske Donaudeltaet er Europas største våtmarksområde med et unikt fugle- og dyreliv.

FAGARAS ROMANIA

FAGARAS ROMANIA
Fagarasfjellene er det ultimate av rumensk alpine landskap. Her finner du også "verdens herligste vei" ifølge engelske TOP GEAR

Donaudeltaet Romania

NYTT INNEN TURISME

BESØK ROMANIA | visitromania.no

BESØK ROMANIA I 2016 !

www.visitromania.no | " Romania er en reise verdt - tar du en tur? " | Norsk reisebyrå med Romania som spennende reisemål | Promopresentasjon varighet 03:44 |

Posted by Destinasjon Romania on 8. desember 2015